Merkezimizin Yönetim Kurulu üyeleri ve iç paydaşlarımız Bolu Ticaret Odası Başkanı Sn. Abdullah Alemder'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu özel ziyaret vesilesiyle, Bolu'nun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak adına görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretimizde, Bolu'nun potansiyelini daha da güçlendirmek ve bölgenin kalkınmasını desteklemek için üniversite-sanayi iş birliklerinin geliştirilmesine odaklanıldı. Bu bilinçle merkezimizin bilgi ve araştırma potansiyeli ile iş dünyasının deneyim ve kaynakları arasında köprüler kurmanın gerekliliği vurgulandı. Ziyaretimizde, Bolu'da üniversite-sanayi iş birliklerini güçlendirecek somut adımların atılması için çalışmalar yapılması adına görüş birliğine varıldı.