Yangını erken tespit eden gazlı alev dedektörlerinin ilk yerli prototipi üretildi
NÜRDAM ÜNİVERSİTEMİZİ CERN’E GÜÇLÜ BAĞLARLA BAĞLIYOR
Yerli Üretim Uydulara BAİBÜ NÜRDAM İmzası
İlk Yerli ve Milli NürFET Çipleri NÜRDAM'da Üretildi
Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜRDAM)

Dil Değiştirici

“NÜRDAM Gençlik Buluşmaları” programı kapsamında Merkez Müdür Yardımcımız ve üniversitemiz Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu öğretim üyelerinden Sayın Doç. Dr. Şenol KAYA, 26 Ekim Perşembe günü Bolu Fen Lisesi kongre salonunda, "Yarı-iletken Sensör Teknolojileri" konulu söyleşi gerçekleştirmiştir. Öğrencilere yarıiletkenler ve sensör teknolojileri konusunda bilgi ve tecrübelerini aktaran Doç. Dr. Şenol KAYA, aynı zamanda sensörlerin uygulama alanları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Bolu Fen Lisesi  öğrencileri, ortaöğretim Fizik dersi müfredatı kapsamında da yer alan yarıiletkenler konusunda uzman bir isim ile buluşma fırsatı buldu.