Üniversitemiz Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu koordinasyonunda TTMER, BTSO ve Bolu Organize Sanayi Bölgesi iş birliğinde “Üniversite Sanayi İş Birliği, Projeler ve İstihdam Çalıştayı” düzenlendi.

Bolu Teknik Bilimler MYO Organize Sanayi Bölgesi Kampüsü’nde gerçekleştirilen çalıştaya; Bolu Vali Yardımcısı Osman Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Özyurt, TTMER  Müdürü Prof. Dr. Mustafa İmren, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen, akademisyenler, il müdürleri, kamu ticaret ve sanayi destek kurumlarının yönetici ve temsilcileri, sanayici ve iş insanları katıldı.

NÜRDAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Kalkan sanayi temsilcilerine NÜRDAM’ın çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda merkezin alt yapı oluşumu ve  yatırım olanakları hakkında bilgiler verildi.