BAİBÜ NÜRDAM Müdürü ve Mehmet Tanrıkulu Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim üyesi Sn Dr. Yalçın KALKAN TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında, Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi (İBAL) öğrencileri ile “Evrenin Geleceği, Karanlık Madde, Karanlık Enerji” konulu bir söyleşi geçekleştirdi. Programa ayrıca Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Cemil SARICI ve İBAL Müdürü Sayın Ramazan EMRE’nin yanı sıra NÜRDAM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Rıfkı TERZİOĞLU, bazı NÜRDAM araştırmacıları ve İBAL öğretmenleri katılım gösterdi. Öğrencilerin yoğun ilgisi sayesinde oldukça heyecanlı geçen söyleşide öğrenciler konuşmacıya uzay bilimleri ile ilgili olarak birçok soru sorma fırsatı buldu. Dr. Yalçın Kalkan bu bilim köprüsünü kurduğu için TÜBİTAK’a ve buluşmaya vesile olduğu için İBAL okul yönetimine teşekkürlerini iletti.